Wishlista: Manzara - Kupaći kostimi

19:56:00


Pozdrav svima,

u ovom novom postu pričati ću malo o jednoj savršenoj online trgovini s kojima sam nedavno stupila u suradnju,govorim o trgovini Manzara.Ova trgovina je prebrutalno dobra,stvarno su cijene povoljne i usluga je vrlo ljubazna.Možete kod njih pronaći odjeću za sve vrste i uzraste,od haljina do modnih dodataka te odjeće za djecu i muškarce.Imaju stvarno široku ponudu u kojoj čak možete pronaći vjenčanicu i svatko sebi može pronaći nešto.

Dostavljaju naručeno u roku od 1-3 dana i imaju poštarinu besplatnu za one koji naruče nešto iznad 290 kuna,sve što vam ne odgovara kada stigne, možete vratiti u roku od 14 dana.
Ljeto je jako blizu i samo što nije stiglo izležavanje na plaži i osvježavanje u moru,a za to vam treba divan kupaći kostim.Meni stvarno treba novi i pronašla sam par savršenih.Nadam se da će vam se svidjeti KUPAĆI KOSTIMI iz ove trgovine koji su me oduševili,a nadam se da će i Vas.


Kupaći kostimi su stvarno predivni i nezna se koji je bolji,i imam stvarno tešku odluku donijeti.Dotada, vi pogledajte ostatak ponude u ovoj predivnoj Manzara trgovini.Do slijedećeg čitanja.Pusaa ♥

Koji vam se kupaći najviše svidio?
You Might Also Like

8 komentari