Zaful Haul - Summer 2017 Promotion

16:44:00


Pozdrav drage moje,
evo nas napokon u novom postu.
Nije me bilo dugo vremena,bila sam jako zaposlena školom i onda se pojavio  problem da mi se laptop pokvario,znači živa muka,ali eto sve smo to riješili i tu sam samo za vas.

Danas sam vam spremila jedan Haul sa moje najdraže online trgovine ZAFUL.Oduševljena sam stvarno stvarima i toplo preporučam svima da naručite.Ljudi imam jedan kupon za vas "ZafulChen" to jest da dobijete 10-20% na kupovinu.

Sada ću vam predstaviti sve tri stvari pojedinačno i reći nešto o njima.Pa uživajte:
Prva stvar je ova majica.Znači ja sam njome oduševljena,postala mi je najdraži odjevni komad u ormaru.Kao prvo izgleda savršeno.Materijal je rastezljjiv i ide uz tijelo te vas čini mršavijima,također je mekan i nije proziran.Ja uživam dok ju nosim.S obzirom na kvalitetu nije skupa.Košta 18 dolara,ali je tako genijalna.

Ako ju želite naručiti možete kliknuti OVDJE/HERE.


Druga stvar koju sam naručila su ovi kistovi.Ja u mom kratkom životu boljih kistova nisam vidjela.Tako su praktični,lijepi,mekani,znači vrh vrh vrh.Uživam dok se šminkam s njima.Znači dosada sam u DM-u il u Bipi kupovala one kistove znači jedan obični kist za rumenilo 70  kn,ono mislim Hallo?? Šta vam je?? Žao mi je ali trenutno nisu dostupne na ovoj stranici,ali čim uočim da jesu javim vam.

- nisu dostupni - 
Posljednja stvar koju sam naručila su ove farmerke.One su stvarno predivne,ja ljepših u životu svom vidjela nisam,materijal je stvarno kvalitetan i sve,ali postoji jedan problemčić ,a to je što sam si naručila premali broj,a svi znate da se na internetu uvijek kupuje broj veći i sad sam malo sve zeznula pa sam ih poklonila starijoj sestri.Ja imam veliko da izvinete dupe i neće ove hlače preko,neće pa neće.Preporučam vam oe hlače i nadam se da ću ponovno naručivati,ali da ću ovaj put pronaći pravu veličinu.Cijena je prava sitnica.

Ako ih želite naručiti možete kliknuti OVDJE/HERE.


Drage moje i to je to od ovoga posta,nadam se da ste uživali i da ćete naručiti poneku stvarčicu odavde i molim vas da posjetite ove linkove jer mi to puno znači.Volim vas i do sljedećeg post ♥

You Might Also Like

6 komentari

 1. Super izbor stvari, farmerke mi moraju biti favorit *-* <3

  tipicnateenagerka.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Ajoj predivan post, draga moja! Jako interesantne stvari, steta za farmerke, predivne su!

  Visit my blog, Maleficent

  OdgovoriIzbriši
 3. Loving these clothes, so cute! Thanks for the share, keep up the posts.
  Lori

  OdgovoriIzbriši